Engeland 2012 – Dag zes

De volgende blog is geschreven door de jeugd die mee ging met de Ichthuscantorij.

 

Ghallo! Eerde vroeg mij (Dirk Jakob) en Marleen om een blogje te schrijven over zaterdag dus hier komt ie:

 

We werden wakker in de Tipi (de jeugd tent) door Lydia en Marjan die hyper waren omdat ze Charlotte op gingen halen van het vliegveld.

Charlotte was jarig en is 22 jaar geworden en dus gingen wij een feestje bouwen.

Er was taart koffie en thee lekker smullen dus! En iedereen van het koor was er, ook mensen die niet op de camping stonden.

Dus toen we koffie ophadden gingen Marnix en Eelco die ex-raad van de tenoren waren, uitleggen over wat er fout ging in het koor en dat lieten ze zien door bepaalde formules, grafieken en statistieken.

Ook werd er hard gezongen over de Lord Sandwich waar Heleen en Hessel mee aan kwamen zetten dat was erg lachen!

Later die dag gingen de mensen naar Chester om daar een geweldige Evensong te zingen Psalm 59, 60 en 61 het ging erg goed volgens Marleen.

Toen we terug kwamen van de Evensong ging ik (Dirk Jakob) met Hessel Sjouke en Geke Indisch eten ophalen voor de Bonte avond, toen we terug kwamen stonden er een stuk of 10 tafels met heel veel hongerige mensen! Lekker smullen dus het Indische eten was hartstikke lekker. Toen werd Wiske erg enthousiast en begon zij gouden medailles uit te rijken erg toepassend met de olympische spelen, Geke, Sjouke en Katherine kregen een medaille ook kreeg Katherine een kookboek. Geke, Sjouke en Katherine zijn natuurlijk goud waard! Na de uitreiking gingen Marinka en Lydia dirigeren en het koor en aanhang laten zingen over 2468A triangle iedereen stond er klappend bij, Gree en Margriet deden er nog een schepje boven op en begonnen de polonaise een gezellige boel dus daarna gingen mensen langzamerhand opruimen en werd het rustiger op de camping. Gelukkig was het nog geen zondag en mochten we nog gokken in de tent van Mattijs jawel wij hadden een leuk pokertournooitje om de avond goed af te sluiten.

 

Met vriendelijke groeten Marleen en Dirk Jakob

Zaterdag 12 augustus 2012.